Open dagen, Open tuin en kerstmarkt

 

Open dagen

Voor ouders en geïnteresseerden houden we één a twee keer per jaar een Opendag. We tonen dan wat van onze activiteiten. De deelnemers lopen graag mee door de tuin of verzorgen de koffie. Soms combineren we dit met een Open tuin dag.

 

Open tuin

Ook een aantal keer per jaar stellen we onze tuin open voor belangstellenden.  Soms doen we dit alleen, maar soms ook in samenwerking met Groei & Bloei. In dat geval doen we mee aan de Open tuinenroute. Het is dan mogelijk om naast onze tuin ook een aantal andere tuinen te bezoeken. In het algemeen is de route dan per fiets of auto af te leggen.

De deelnemers zijn er trots op dat ‘hun’ tuin er dan netjes uitziet. Ze schenken dan ook graag een gratis kopje of thee met daarbij een zelfgebakken cakeje of molenkoek.

 

Kerstmarkt

Sinds een aantal jaar organiseren we zelf op eigen terrein een kerstmarkt.  De deelnemers zijn dan al druk in de weer geweest om leuke dingen te maken. Op de markt zelf schenken ze warme chocolademelk of serveren de zelfgemaakte erwtensoep.

De vuurkorven, de verlichting, de versgebakken kniepertjes en het geluid van de Midwinterhoorns maken het extra gezellig.

 

Overige markten

Regelmatig kunt u ons met een stand op een markt vinden. Zo kunnen we laten zien wat de deelnemers bij ons zoal doen en maken. Verder nodigen we bezoekers van de stand uit de tuin of ons Rustpunt eens te bezoeken. Als het kan bemannen we de stand met een begeleider en deelnemer.  U kunt ons onder andere vinden op de molenmarkt en het oogstfeest bij de Doesburgermolen. Ook bij een open dag van een kinderboerderij zijn we geregeld te vinden.