Rustpunt

 

Sinds 2010 is “In Goede Aarde” ook een Rustpunt voor mensen die wandelen/ fietsen of zomaar langskomen. Zij kunnen daar dan wat drinken, de tuin bezichtigen en eventueel zelfgemaakte producten kopen, bijvoorbeeld fruitbeleg. Dit biedt voor de deelnemers weer veel nieuwe mogelijkheden. Onze ervaring is dat bezoekers van het Rustpunt het leuk vinden even contact met één van de deelnemers te hebben.

We hebben een koffiemachine met onder andere lekkere cappuccino, espresso en chocolademelk.

Het Rustpunt heeft een eigen toilet.

Daarnaast hebben wij een boeken- en tijdschriften-bibliotheek. Hier kunt u een boek of tijdschrift lenen om rustig in het  Rustpunt te lezen. Maar u kunt natuurlijk ook in lekker in de tuin gaan zitten om te lezen.  U mag een boek ook lenen om mee naar huis nemen.  Brengt u het weer even terug als u het uit hebt?

Een potje jeu de boules spelen behoort nu ook tot de mogelijkheden.

In Goede Aarde ligt aan de Doesburgermolen-wandelroute, het fietsroutenetwerk De Veluwe en de Erica-fietsroute.  In 2014 is daar een klompenpad bijgekomen, het Doesburgermolenpad. Officieel startpunt van dit pad is bij huize Kernhem in Ede.

De route voert u door de Doesburgereng en langs de Doesburgermolen. Vanaf de molen voert de verkorte route langs ons Rustpunt. Ook als u de ‘gewone’ route volgt kunt u bij de molen de route eenvoudig even onderbreken voor een bezoekje aan ons Rustpunt en onze tuin. (Ongeveer 70 meter voorbij de molen)

 

Het Rustpunt is overdekt zodat u bij regenachtig weer even droog kunt bijkomen.

Als het droog weer is kunt u natuurlijk lekker genieten op een van de terrasjes in onze tuin. Als het Rustpunt geopend is kunt u de tuin vrij bezoeken. Komt u gerust eens bij ons langs!

 

In de naaste omgeving bevinden zich meerdere horecagelegenheden, waaronder pannenkoekenboerderij Kernhem (1,5 km)